”Min roll är att samordna så att vi förenklar vardagen för Lysekils kommuns invånare och företag. Genom att erbjuda en ökad servicenivå vill jag att våra kunder ska känna sig sedda och nöjda”, säger Viktoria Drottz, som är Lysekils kommuns nya kommunvägledare. Foto: Lysekils kommun

Viktoria Drottz blir kommunvägledare

2018-10-14 Viktoria Drottz är Lysekils kommuns nya kommunvägledare och kommer att ansvara för arbetet med att bygga upp Lysekils kommuns kontaktcenter.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv