Matchen mot Härryda slutade hela 12-3 till Viking. På lördag möts lagen igen innan serien drar igång 1 oktober hemma mot Munkedal. Foto: Lennart Hård

Viking vann stort

Gjorde 10 raka mål mot Härryda

2021-09-20 Efter dubbla matcher förra veckan träningsspelade Viking mot Härryda i söndags.

Matchen blev inte som förväntat, menar Tapio Vihma, efter 12-3 segern.
– Det var en konstig match. Vi trodde att motståndet skulle vara bättre, jag vet inte om de kom med sitt ordinarie lag eller om det var andra spelare, men så stora siffror hade vi inte väntat oss.

Vände och vann

Efter första perioden stod det 2-2 och i början på andra tog Härryda ledningen.
– Det var verkligen ett ställningskrig i första perioden. Det var puckar som hoppade framför mål och inte något organiserat spel riktigt. De gjorde det bra och gick hårt framåt men orkade inte hela matchen.

Viking hade bäst flås och efter 3-2 målet gjorde de alltså tio raka mål. Lagen möts igen i helgen, en match som är den sista innan seriepremiären mot Munkedal 1 oktober.
– Vi får inte bli kaxiga bara för att vi vinner stort utan det gäller att fortsätta träna hårt så får vi se hur nästa match blir, de kanske kommer med andra spelare.

Premiären mot Munkedal är bara några dagar efter att restriktionerna släpps helt och Vihma är lättad över att det verkar vara över.
– Det ska bli skönt att få släppa in publik utan att markera var alla ska sitta och liknande. Nu verkar det som att antalet som blir smittade har ökat igen men jag hoppas verkligen att det blir bra snart.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv