Viking segrade i försäsongspremiären

Fem olika målskyttar hemma mot Lerum

2019-09-03 Under söndagseftermiddagen var det så dags för Lysekils Hockey Viking att kliva in i träningsmatchandet inför den kommande säsongen i Hockeytrean Södra A.
Lerums BK stod på andra sidan rödlinjen och gästerna hade redan hunnit spela en match, seger över Partille i onsdags kväll.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv