Timothy Notin g stod för en ny stabil insats för Viking i bortamatchen mot Kållered, han räddade 60 skott men ändå lyckades inte Viking plocka några poäng i Kållereds ishall. Arkivbild: Lennart Hård

Viking förlorade toppmötet i Kållereds ishall

2018-10-12 Lysekils Viking kom till Kållereds ishall i onsdags med ett gott självförtroende, efter två raka segrar toppade Viking Hockeytrean Södra A med den fina målskillnaden 10-1.
Samtidigt saknades det flertalet spelare i truppen, sex stycken varav bland annat kaptenen Marcus Wänerstam var en av de som saknades.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv