Viking hade förhoppningar om att vårserien skulle innebära möten med lag som passar LHV:s nivå lite bättre. Men på fyra matcher har tre förluster inkasserats och senast föll man stort mot Skärgården. Ludvig Kjellsson (15) blev dock tvåmålsskytt. Arkivfoto: Lennart Hård

Viking föll borta mot Skärgården

Tung start på vårserien – bara en seger på de fyra första matcherna

2016-01-12 Förlust med 9-3.
Återstarten i hockeyns division 3 blev inte vad Viking hade hoppats på.
Efter en målmässigt jämn förstaperiod rann det sedan iväg rejält i målprotokollet.

Än en gång ser Lysekils hockey Viking ut att i ett tidigt skede spela bort chanserna till en topplacering. Matchen borta mot Skärgården var fjärde omgången av vårserien och tredje förlusten.

Ludvig Kjellsson gav Viking ledningen efter fem minuter. Kvitteringen till 1-1 kom ytterligare fem minuter in i matchen.

Utvisningar

När Nicklas Carlsson drog på sig en utvisning i den 13:e minuten så var det början på en lång period med en man mindre på isen. Lukas Olofsson åkte på en interfirence minuten senare. Som om inte det var nog så passade lagkaptenen Dennis Andersson på att följa upp med en att bli utvisad, två plus två minuter…

Publicerad: Uppdaterad: