Tidigare i Lysekilsposten.

”Vi kan inte sitta kvar och förvalta en vänsterbudget”

Krister Samuelsson (M) står fast vid uttalande han gjorde före budgetmötet

2015-11-27 – Det är inget som har förändrats. Jag kommer personligen att driva den linje att vi avgår från styret i Lysekil. Vi kan inte sitta kvar och förvalta en vänsterbudget.
Det säger Moderaternas vice ordförande Krister Samuelsson efter gårdagens kommunfullmäktigemöte som slutade med att oppositionens budget än en gång vann gehör.

Krister Samuelsson vill stryka under att det är Cheyenne Röckner som är Moderaternas talesman. Men Krister är ändå beredd att dela med sig av sina personliga tankar. Redan i september förklarade han i en intervju att Moderaterna skulle avgå om oppositionen budget skulle vinna gehör, och då hade han hela partistyrelsen bakom sig.

Ansvar för Lysekil

– Lysekilsmoderaterna kommer nu att ha ett möte (måndag) och där kommer jag att förespråka att vi avgår. Det här är mina personliga åsikter, det vill jag vara tydlig med, men vi stod fast vid vårt överskottsmål som vi har haft tidigare. Nu är det upp till Lysekilspartiet med Ronald Rombrant i spetsen att ta över. Det är deras skyldighet att tillsammans med bland annat Vänsterpartiet, Kommunisterna och Sverigedemokraterna ta ansvar för Lysekils framtid, säger Krister Samuelsson…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

 

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv