Närmare ett femtontal pensionärer samlades på måndagen på stadsbiblioteket för att diskutera situationen med bussturer som de anser inte fungerar för rörelsehindrade i Lysekil. Foto Thomas Andersson

”Vi behöver en bussrunda som fungerar i Lysekil”

Pensionärer känner sig som fångar i sina egna lägenheter

2018-08-23 – Vi behöver en bussrunda som fungerar i Lysekil. Nu är botten verkligen nådd när man ska behöva sitta i trappan på en buss och inte komma ombord för att man inte har full rörlighet. Vi vill ha ett beslut att det så fort som möjligt startas upp en linje som motsvarar Shoppingrundan så som den gick tidigare.
Det sade Margareta Lagerblad vid ett möte på biblioteket i måndags. En aktionsgrupp har bildats bland pensionärer i Lysekil.
Ett stormöte i frågan planeras i kommunhuset den 6 september.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv