Vera Bugatti från staden Brescia i norra Italien vann tävlingen som utlystes av Lysekils kommun för att göra en väggmålning på stadshusets gavel. Hon kom till Lysekil för en dryg vecka sedan med en svartvit skiss i bagaget. Men hjälp av ett rutnät lagt på skissen, och sedan överfört till väggen med snöre och tejp, förde hon över motivet och kunde börja måla.

Vera Bugatti berättar om sin väggmålning på stadshusets gavel

2018-06-29 Vera Bugatti från staden Brescia i norra Italien vann tävlingen som utlystes av Lysekils kommun för att göra en väggmålning på stadshusets gavel.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Annika Rockström

Publicerad:
Nyhetsarkiv