Fredrik Lundqvist (Lysekilspartiet) har både motionerat och reserverat sig i frågor, där kommunrevisionen nu ger socialnämnden och kommunstyrelsen kritik, så han är inte förvånad över kritiken. Arkivbild: Privat

”Varför har man inte lyssnat?”

Lysekilspartist är inte förvånad över kommunrevisionens kritik

2019-04-10 – Med anledning av kommunrevisionens kritik tål det att upplysa om tidigare diskussion under åren. Varför har man inte lyssnat?
Det säger Fredrik Lund­qvist (Lysekilspartiet).

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv