Daniel Alfredsson valde att lägga skridskorna på hyllan inför säsongen 2017/2018. Nu har han tagit över som tränare för det unga Munkedals BK, som har seriepremiär den 3 oktober. Arkivbild: Lennart Hård

”Vår styrka är att vi är ett lag med enorm vilja att vinna”

Så säger Munkedals nya tränare inför årets hockeysäsong

2017-09-21 Vi säger hej till Daniel Alfredsson, ishockeyspelaren som senast ­spelat i Munkedals BK. Nu har han lagt skridskorna på hyllan och tillsammans med Emil Hedberg tar han över tränarjobbet för ­division 3-laget.

Hur kom det sig att du tog över?
– Jag har alltid känt att jag ­skulle vilja vara tränare och när jag fick förfrågan av MBK så tog det inte många dagar innan jag bestämde mig. Då började arbetet direkt med att sätta ihop ett ledarteam och jag fick ­positiva besked från i stort ­varje person jag frågade.

Hur skulle du sammanfatta truppen?
– Den ser bra ut. Vår styrka är att vi är ett lag med enorm vilja att vinna. Vi har en bra blandning av spelartyper där det både finns poängspelare och grovjobbare. Jag är nöjd med alla nyförvärv som vi gjort.

Läs hela texten i papperstidningen eller gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet på: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv