Det var gästande Svarteborg som började matchen bäst. I den sjätte minuten kunde de ta ledningen med 1-0 genom ett mål av Kevin Kallin (nummer 8). Arkivbild: Lennart Hård

En stolpträff från kvittering

Svarteborg förlorade omstarten av femman

2018-08-15 Division 5 ­Bohuslän har startat om ­efter sommaruppehållet. För ­Svarteborg FK:s del ­väntade ­bortamatch mot IFK Lane och det blev en match som bjöd på gott om ­målchanser för de båda ­lagen.
Trots att båda lagen haft ­lite kräftgång under våren så ville de båda lagen ­bjuda publiken på en ­underhållande match.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv