Närmare 100-talet besökare njuter av Lill Bandets sång och musik.

Välbesökt höstmöte i PRO Brastad

2022-11-25 Inför en fylld A-sal startade höstmötet i PRO Brastad med att valberedningen kom fram och presenterade valda ledamöter. Därefter blev det en genomgång av verksamhetsplanen för 2023.

OBS! Till och med morgonen måndag den 28 november kan du läsa vår e-tidning gratis. Klicka HÄR för att ta del av årets första JULSPECIAL. Du kan förstås även läsa äldre utgåvor flera år tillbaka. Ladda gärna ner vår app för bästa läsupplevelse
Trevlig läsning!

Många nya aktiviteter har tillkommit, bl.a Gåfotboll (inne), Spelcafé för seniorer, Läsecirkel (Stenhuggarepoken och Röster i Bohuslän) samt Gymnastik har återuppstått och hålls av tre yngre medlemmar. En önskelista om nya kurser och aktiviteter lades ut. Efter att ordföranden dragit verksamhetsplanen, som godkändes så kom vår kassör Aina Westerberg fram och gick igenom budgeten vilken även den godkändes.
Nu trädde vår eminente körledare Rolf Matsson fram och informerade om att kören kommer att ha en Julfest 9 december i Folkets Hus med bl.a. jultallrik och lotterier. Rolf tog sedan upp anmälningar för Julfesten.

Känslosamt Taube-potpurri
Underhållningen vid höstmötet var Lilla Bandet från Färgelanda vilka nu trädde fram. Med tanke på Sven Bertils bortgång startade de med ett vackert och känslosamt Taube-potpurri. Därefter följde en vacker norsk sång om ”Riktiga vänner”.
Lilla Bandet framförde sedan sin succelåt ”Från bikini och passion till rullator och pension” vilket lockade till många skratt. Bandet har nyligen varit i Lidköping och vad passade bättre än att de nu framförde Bröderna Djups ”Vi bor på landet”.
Halvnorska Johan drog flera roliga historier. När nu stämningen var på topp, vad passade bättre än att de avslutade med ”Rock around the clock”
Nu sög det i kaffetarmen och vi bjöds på härliga mackor och kakor.
Därefter avslutades mötet med den spännande lotteridragningen med kaffe-, honungs- och presentkorts vinster.

Bo Einarsson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv