Valaffischer saboterade på nytt

Händelsen är polisanmäld

2018-08-17 Det har kommit in rapporter om saboterade valaffischer från flera håll i landet. I Lysekil har (SD) fått ett 40-tal affischer nedrivna och nedklottrade den senaste tiden. Under natten mot onsdag eldades en av (SD):s valaffischer upp i centrala Munkedal. Det senaste är att under natten mot onsdag fick Sverigedemokraterna i Munkedal en valaffisch uppeldad på torget.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv