Valaffischer saboterade i Munkedal och Lysekil

2018-08-16 Flera partier har fått sina valaffischer förstörda i Munkedals kommun under den senaste veckan. Även i andra kommuner har partierna råkat ut för samma sak. (SD) har bland annat fått ett 40-tal skyltar sönderslagna, nedrivna och nedklottrade i Lysekils kommun den senaste tiden.
– Vi har gjort en polisanmälan och har några av de skyldiga på film, säger Daniel Arwidsson, vice ordförande i partiets lokalavdelning.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv