Markus ”Micro” Johansson var allt annat än nöjd med Vikings insats. ”Det är så frustrerande att vi vaknar för sent, det gör mig otroligt förbannad”, säger han. Foto: Lennart Hård

”Vaknar för sent – det gör mig otroligt förbannad”

Med 0-8 i baken började Viking spela drömhockey – gjorde sex mål i sista perioden

2016-11-09 Viking inledde uselt men avslutade snyggt. Vid underläge 0-8 började Lysekilslaget visa upp det spel som man har i sig. Tyvärr kom reaktionen alldeles för sent.
– Det är helt och hållet inställningen det handlar om. När vi visar de rätta takterna gör vi sex mål i en period, säger tränaren Markus ”Micro” Johansson.

Det låg en känsla av spänd förväntan i den kyliga Gullmarsborgsluften under tisdagskvällen. Uddevalla HC stod för motståndet, just det lag som Viking hittills tagit sin enda seger emot under årets säsong. Spelarna kändes taggade, publiken har börjat hitta till Gullmarsborg efter en svag start på läktaren, och Viking hade det senaste resultatet på sin sida. Tyvärr gick det snabbt utför för hemmalaget.

– Vi står och dräller för mycket med pucken i egen zon. Tre, fyra av Uddevallas mål kommer när vi inte blir av med pucken i…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv