Byte av ett antal elkablar vid Valbogatan har gjort att VA-arbetena blivit försenade och det som skulle vara sista etappen, etapp 3, ska göras före etapp 2.

VA-arbeten vid Valbogatan försenas

2018-12-15 Ett antal högspänningskablar som måste bytas ut har gjort att tidplanen för VA-saneringen av Valbogatan i sluttningen mot Valbodalen blivit förskjuten.
Grannar intill VA-arbetena har börjat undra hur det går med projektet.
– Vi arbetar just nu med att få ut uppdaterad information till de närmast berörda kunderna, säger Johan Tylén, entreprenad-chef vid LEVA i Lysekil.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv