Sebastian Persson gjorde sina två första seriemål för året när han hoppade in borta mot IFK Lane och ­satte spiken i kistan. Arkivfoto: Lennart Hård

”Uselt, dåligt, slätstruket, lagkollaps”

KIF förlorade mot tabelljumbon – ”Bland de fem sämsta matcherna på fyra år”

2015-08-17 – Det blev pannkaka av allt.
Den korta sammanfattningen av Kungshamns tränare Magnus ”Fimpen” Olsson visar ganska tydligt att han inte var nöjd med att torska borta mot tabelljumbon Högsäter.

Inför matchen mot Högsäter hade Kungshamn tio matcher i rad utan förlust.

– Tråkigt att den sviten bröts, men vi var inte värda poäng, på något sätt. Matchen bestod till stora delar av kamp, och det är inte vår starka sida.

Spelarna klagade på värmen

Kanske, men bara kanske, kan KIF få godkänt i inledningen av matchen. Men när Högsäter satte dit 1-0 efter tio minuter så försvann det lilla av kunnande och inställning som KIF-spelarna visat upp så långt.

– Uselt, dåligt, slätstruket, lagkollaps, ja välj vilket ord du vill. Alla platsar i beskrivningen av vår insats. Våra killar klagade på att det var för varmt och vi fick förklara att det med största sannolikhet var lika varmt för Högsäters spelare. På den nivån var det och då vinner man inga matcher, säger en besviken Kungshamnstränare.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv