Uppvisning med glada tjejer på bästa danshumör

Final inför hänförd publik i Folkets Hus

2022-12-08 Sedan september och framåt har tjejer i åldrarna 4 – 11 år tränat dans på Nordic Wellness i Lysekil. 4-5- och 6-8 åringarna i gruppen Junior Dance, och 9-11 åringarna i ”Move it”.

OBS! Till och med morgonen måndag den 12 december kan du läsa vår e-tidning gratis. Klicka HÄR för att ta del av årets andra JULSPECIAL. Du kan förstås även läsa äldre utgåvor flera år tillbaka. Ladda gärna ner vår app för bästa läsupplevelse
Trevlig läsning!

Totalt tolv söndagar har man tränat nere på Nordic Wellness. På söndagen var det final för i höst när det var dags för den stora uppvisningen på scenen i ett fullsatt Folkets Hus.
Glada tjejer på bästa danshumör visade stolta upp sina nyinlärda danskonster inför en hänförd publik, som bilderna här intill visar.
Först var det var sitt intronummer för respektive grupp, därefter temat som var Afrika. I finalnumret klev alla tre grupperna upp på scenen och då tillsammans med sin maskot Tigern Teo.
Nu väntar juluppehåll men Tigern Teo kommer vara i Parksnäckan på söndag tredje advent om ni vill hälsa på honom och dansa lite extra.
I januari drar vårens danskurser igång igen och de rekommenderas starkt av de som var på plats och såg uppvisningen. Ett extra varmt tack till Melina Söderlund och Maya Sundberg som varit omåttligt populära bland tjejerna under hösten och gjort ett fantastiskt jobb.

Text och foto:
Patrik Eld

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv