Uppvärmningen hot mot samhällen som är beroende av fisket

2019-09-29 På onsdagen publicerade FN:s klimatpanel IPCC den första rapporten i sitt slag om hur klimatförändringarna påverkar haven.
FN-rapporten visar att uppvärmningen inte bara utgör ett hot mot de arter som lever i haven – utan även mot samhällen, ekonomier, industrier och människor som är beroende av fisket.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv