Föreläsaren Mariah ben Salem Dynehäll flankerad av Roland Karlsson, Ann Bjerdén Olsson, Karin Jochnick och Ulf Bertilsson, som arrangerade entreprenörs- och företagseventet.

Uppskattat entreprenörs- och företagsevent på Gullmarsstrand

2016-09-19 NäringslivsCentrum i Lysekil (NLC) bjöd i torsdags kväll in till Entreprenörs- och Företagsevent på Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Lars Nilsson berättade om anläggningens kommande utbyggnad på 1.600 kvadratmeter, Mariah ben Salem Dynehäll från Drivhuset i Göteborg höll föredrag om Loopa – kunddriven affärsutveckling och Roland Karlsson från NLC berättade vart man står idag med lobbyarbetet för en Gullmarsbro.

Det var ett 30-tal intresserade personer från näringslivet som hälsades välkomna av Ulf Bertilsson, ordförande i Näringslivs-Centrum.
Lars Nilsson, som tillsammans med sina två bröder äger Gullmarsstrand, inledde med att presenterade kommande utveckling och byggprojekt. Han berättade att som ägare av drifts- och framför allt fastighetsbolaget, ser ägarna som sin främsta uppgift att fastigheterna utvecklas, växer till sig och håller en bra standard och att de kan överlämnas i gott skick till deras barn så småningom, vilket de kommer att göras.
Kommande tre åren investerar man i tre olika byggprojekt. Etapp 1 och 2 på Gullmarsstrand och etapp 3 på Klinten.
Text & Foto:
Margareta Anderberg

Läs mer i papperstidningen eller https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv