Någon eller några har roat sig med att elda upp målnäten på Kronbergsplan. Dessutom har delar av fotbollsplanen förstörts i samband med detta. Lysekils kommun har polisanmält skadegörelsen.

Uppbrända målnät på plastgräset

”Har troligen skett på måndag kväll eller natten till tisdag – Två mål och delar av planen förstörda

2016-05-25 Problemen på plastgräset fortsätter.
Samtidigt som utbildningsnämndens representanter sitter och funderar på olika lösningar för fotbollsplanens framtid så levereras nya tråkiga nyheter i form av skadegörelse.

Någon uppgift om när vandaliseringen ägt rum har inte kommit till Lysekilspostens kännedom. Dock kom de första rapporterna tidningen tillhanda på tisdagsmorgonen.
Någon eller några har roat sig med att elda upp näten på två av målen. Dessutom har näten smällt ner på delar av planen som också blivit förstörd.

Utbildningsnämndens ordförande Kent Olsson (M) uttalade sig så sent som för någon vecka sedan att man försöker hitta lösningar för de problemen som finns på plastgräset. Oroligheter som gjort att fotbollsklubben LAIK inte längre vill vara på planen och träna.

Kent Olsson tyckte att det var ytterst bekymmersamt när föreningar inte längre vill vara på Kronbergsplan.

– Samhället kan inte tolerera att några individer ställer till det för alla andra. Vi kan inte ge efter för de som ställer till med bråk och vi måste vi hitta lösningar. Att stänga in planen är ett alternativ. Det finns…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv