Två lysekilsbor har häktats för grov våldtäkt i Ale kommun

2018-09-26 I fredags häktades två Lysekilsbor, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt.

Den misstänkta våldtäkten, som är av allt att döma en gruppvåldtäkt, ska ha skett för drygt en vecka sedan i en lägenhet på en adress i Ale kommun.
Männen, den ena i övre ton­åren och den andra i 20-årsåldern, är på sannolika skäl misstänkta för brottet – vilket är den högre misstankegraden.
Enligt häktningsframställan är en tredje person, hemmahörande i Ale kommun och även han i 20-årsåldern, också på sannolika skäl misstänkt för den grova våldtäkten, som alltså också han har häktats.

Åklagaren förtegen
Åklagare Hanna Rajamäe är förtegen om uppgifter kring fallet:
– Jag kan inte gå in på varken offer eller hur många misstänkta gärningsmän. Men jag kan säga att det är flera misstänkta, säger hon.

Anna-Maria Holmgren

 

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv