Två fall av misshandel efter måndagens festkväll

2019-07-09 Det var många som passade på att njuta av sommarvädret i Havsbadsparken men för ett fåtal individer skulle det inte bli en lika trevlig avslutning. Polisen fick under tisdagsmorgonen upprätta två anmälningar gällande misshandel i samband med två olika bråk, i övrigt uppger polisen att det varit en relativ lugn kväll.

Peter Adlersson, polisens presstalesman i Region Väst, uppger att det första misshandelsärendet ska ha skett vid halv två tiden utanför utestället Pråmen.

– Där är det en målsägande som fått ett slag i huvudet av en okänd man. Det ska finnas ett vittne till händelsen som blivit förhörd men ingen finns gripen i ärendet, säger han.

Personen som blivit slagen ska inte ha behövt vård.

Det andra ärendet ska gälla ett större bråk utanför ICA på Landsvägsgatan och ska ha skett vid halv tre tiden.

– I det här fallet har är det två målsägande födda 1996 som upprättat anmälan, en av målsägande ska bland annat ha blivit skallad, säger Peter Adlersson.

Polisen söker i det här fallet en misstänkt person som kommer att höras om händelsen när han blir omhändertagen och polisen kommer därefter att ta ställning om den misstänkte ska gripas. Ingen av de som varit involverad i bråket har behövt uppsöka sjukhus.

Trots att det var ett par tusen personer som roade sig i Lysekil under gårdagen verkar det i övrigt ha varit en relativt städad kväll.

– Vad jag kan se har det endast rapporterats in ett fall av fylleri under gårdagen, säger Peter Adlersson.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv