Tredje raka för Munkedal

Slog Uddevalla HC på bortais

2019-10-15 Tredje matchen – tredje segern. Munkedal går som tåget i Hockeytrean och besegrade i lördags Uddevalla i Fridhemshallen.

Den första perioden såg ut att sluta mållös.
Med två minuter kvar hittade Simon Wilhelmsson rätt och gjorde 0-1 för Munkedal. Tobias Lundqvist ökade på till 0-2 i period två. Hemmalaget vaknade till liv och kvitterade till 2-2. Adam Magnusson fixade sedan 2-3 för MBK inför den sista perioden.
Den sista perioden inleddes med ännu en kvittering för Uddevalla. Klockan tickade upp mot slutsignal och då vaknade Munkedal och stod för en pangavslutning. 3-4 Tobias Lundqvist, 3-5 Hampus Karlsson, 3-6 Joakim Hedberg. Tre mål och säkrad seger på dryga två minuter.
I och med segern klev Munkedal upp på andra plats i tabellen. På onsdag väntar nästa match. Då tar sig Munkedal an Hovås HC på bortais i Askim.