”Motionen skickades in för ett år sen och den gjordes då för att vi hade många invånare som ansåg att det är ett störande inslag, säger Jan Hognert.” Arkivbild: Jenny Andersson

Tiggeriförbud genomröstat av kommunstyrelsen

2019-04-11 På torsdagen fattade Munkedals kommunstyrelse för att gå vidare med ett tiggeriförslag efter en jämn votering där kommunalrådet fällde avgörandet.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv