T/S Westkusts besättning som tog hem segern i sin klass i årets Skutrace på Skutträffen i Lysekil i helgen. Foto: Peter Lundberg

T/S Westkust – tungviktare på årets Skutträff

2018-10-11 Skutträffen som anordnas av föreningen Västkustskutorna är en mycket uppskattad tradition sedan drygt 25 år tillbaka. Den första fredagen i Oktober sammanstrålar de seglande traditionsfartygen i Västra Götaland för att på lördagen ge sig ut på en gemensam segling. I år var det Lysekils tur att vara värd för Skutträffen med 18 segelskutor och nästan 300 deltagare.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Annons
Nyhetsarkiv