Kundrelationen och kunskapen om produkterna, är det viktigaste i den här branschen. Felicia Andersson hjälper en kund. Foto: Gabriel Berndtsson

Systrarna som satt färg på Lysekil i 40 år

2019-05-03 Det är 40 år sedan far med döttrar tog över Färgbolaget i Lysekil.
Systrarna Ann-Charlotte Svanberg Andersson, Elisabeth Svanberg Gunnarsson och deras far Bengt Svanberg, har genom åren satt färg på tillvaron för många Lysekilsbor. Det bästa med jobbet är förstås kunderna och vid det här laget känner de dom flesta på bygden. Kanske finns det också hopp om att företaget lever vidare i en tredje generation.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv