Systrarna Therese Söderberg och Jennifer Jimsdotter har sedan i maj i år drivit företaget “Jimsdotter bakar”. – Vi är självlärda, berättar de två syskonen. Foto/ritning: Moa Melander

Systrarna Jimsdotter startade eget

– bakar på beställning i Munkedal

2019-09-13 Det hela började med att systrarna Therese Söderberg och Jennifer Jimsdotter bakade i samband med familjetillställningar, och då framför allt tårtor. Efter ett tag fick de förfrågningar från andra håll och då bestämde de sig för att starta eget företag “Jimsdotter bakar”. Verksamheten har funnits sedan i maj i år.
– Vi är självlärda, berättar de två syskonen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv