Johanna Kihlstrand gjorde ett av Svarteborgs mål i hemmapremiären mot Bengtsfors under onsdagen. Foto: Kristoffer Bennemyr

Svarteborg kom undan med blotta förskräckelsen

”Det viktiga var tre poäng, det är det vi tar med oss”

2019-05-02 Svarteborg FK har varit en av förhandsfavoriterna till seriesegern i damernas division tre Bohuslän /Dalsland tillsammans med Ljungskile och Eds FF.
I en mållös premiär möttes just Svarteborg och Eds FF. Inför lagets första hemmamatch var tjejerna i Svarteborg ute efter att spräcka målnollan och plocka sina första tre poäng för säsongen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv