Susanna Roxfelt återkom, även denna sommar, till Lysekils bokhandel och en plats utanför, där hon kunde lansera sina böcker.

Susanna Roxfelt aktuell med två nya böcker

2023-07-21 I likhet med föregående sommar, kunde vi hitta författaren Susanna Roxfelt utanför Lysekils bokhandel i färd med att lansera sina två utkomna böcker, samt ytterligare en bok, som ännu inte är utgiven. Författaren är bosatt i Göteborg och arbetar som systemutvecklare och har även arbetat, som socionom. Susanna har också en adress på Flatön.

Hittills har Susanna gett ut boken Allt jag sökte fann jag hos dig om Alex, som för över Torihästar från Estland till Sverige och i samband med detta träffar miljardären Siny och ljuv musik uppstår.
Efter ett uppehåll träffas de igen, men personer i huvudpersonernas närhet försöker hindra ungdomarnas lycka. Paret tvingas till en hård kamp för sin kärlek, men det blir ett lyckligt slut.
Boken utkom på

Nicole publishing 2021
Susanna Roxfelts senaste bok, som utkom 2021, fick titeln Du är inte min chef och gavs ut på Saga Egmont. Här möter vi två systrar , Ella 7 respektive Saga 1 år, vilka mister sin pappa och sedemera även sin mamma. Den äldre systern, Ella har då hunnit fylla 18 år och lyckas få vårdnaden om sin syster. Den omvälvande förändringen, tvingar den äldre systern till en ständig kamp mot pengabrist och svårigheter att få tillvaron att gå ihop med studier och extrajobb. Ella träffar, via sitt jobb, killen Simon och en himlastormande ungdomsförälskelse uppkommer. Här blir det dock Simons föräldrar, som sätter käppar i hjulet och inte godkänner sonens flickvän. Boken är en berättelse om en ung kvinnas kamp för att ta hand om sin lillasyster och hennes strävan efter kärlek.

Fristående fortsättning
Författarens senaste bok Du har alltid haft mig, kommer ut till hösten. Romanen är en fristående fortsättning på Du är inte min chef. Här är det lillasystern, Saga, som står i centrum. Hon har ett bra jobb och en pojkvän, William, som alltid funnits för henne. Dock dyker nu hennes ungdomskärlek, Thomas upp och Saga undrar om hon fortfarande känner något för honom och undrar varför hon fortsättare att vara tillsammans med William. Sagas tillvaro faller isär och ställer henne inför valet kring vilket liv hon egentligen vill leva. Romanen beskrivs, som ett romantiskt drama med djup passion, där relationerna står i centrum.

Genren romance
Susanna Roxfelt tillhör författarna kring genren Romance vilket innebär fokus på kärleksrelationen och ett slut, som ger läsaren positiva känslor, framför allt skall läsaren känna sig mera positivt berörd efter att ha läst romanen än om den hade blivit oläst. Slutet skall alltid vara lyckligt.
Susannas läsintresse började redan i 5-6 års åldern. Hon har även skrivit sedan unga år. I vuxen ålder gick Susanna sedan en digital skrivarkurs. För att utveckla sitt skrivande, har Susanna även använt sig av lektör , samt andra personer. Varför inte ta hjälp av människor som kan ? uttryckte Susanna Roxfelt vid ett samtal förra året.
Bernt Ortner

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv