Nu tar Näringslivscentrum i Lysekil, Ulf Bertilsson, Agneta Lindgren och Madeleine Fredman, hand om bokningar av bostäder bland annat i samband med storstoppet vid Preemraff i höst. Arkivbild: Thomas Andersson

Stort intresse för att hyra ut när Preemraff har 2500 gästarbetare

Näringslivscentrum tar över ansvaret för boendebokning

2019-02-07 Till höstens storstopp vid Preemraff väntas ungefär 2500 gästarbetare.
Nu tar Näringslivscentrum i Lysekil hand om ansvaret för bokningar av boende för veckovis uthyrning och längre.
– Intresset för att hyra ut är stort. På måndag i nästa vecka lägger vi in de första objekten, säger Madeleine Fredman, en av de ansvariga för boendeförmedlingen vid Näringslivscentrum.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv