”Det var ett lyckat drag att flytta hit till Dalskogen år 2006. Första året ökade vi butiksförsäljningen med 50 procent. Nu satsar vi också på internet och sjösätter en digital butik i höst”, säger delägarna Magnus ”Babban” Karlsson och Magnus Karlsson vid Rylanders El i Lysekil. På väggen bakom dem hänger företagets ISO-certifikat, ett dokument som blir allt viktigare för att hänga med i branschen.

Storsatsar på digital butik för ökad konkurrenskraft

Rylanders i Lysekil: ”Vi har generellt en ganska bra köptrohet”

2017-03-08 – Det går inte att bara sitta lugnt i båten och vänta på att kunderna kommer in. För att möta den ökande internethandeln så ökar vi vår service och byter kedja till sommaren samt sjö-sätter en digital butik i höst. Detta blir den största satsning sedan vi flyttade hit till Dalskogen för elva år sedan.
Det säger Magnus ”Babban” Karlsson och Magnus Karlsson vid Rylanders El i Lysekil.

I LP:s serie om lokala företag, köptrohet och framtidsutsikter berättar vi idag om Rylanders El, en firma som grundades för närmare 100 år sedan.

Januari 2006 var ett märkesår i Rylanders historia. Då flyttade företaget ut från centrala Lysekil (Drottninggatan) där man hållit till i många år. Flytten gick till nybyggda, rymliga och specialanpassade lokaler i Dalskogen. På många sätt blev flytten en stor förbättring…

Läs mer i papperstidningen eller gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet på:
https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv