Den 140 kvadratmeter stora gaveln på kommunhuset, Kungsgatan 46, i Lysekil ska få en väggmålning. Byggnadsnämnden har gett klartecken till att fasaden får målas, men det är inte bestämt vilket motivet det kommer att bli.

Stor väggmålning ska täcka fasaden på Kungsgatan 46

Motivet inte klart - fyra konstnärer från olika länder ska göra skisser

2018-05-16 Byggnadsnämnden ger nu klartecken till att gavelfasaden på Kungsgatan 46 i Lysekil ska få en väggmålning.
Det är utbildningsnämnden, genom kulturchef Johanna Ljung-Abrahamsson, som sökt bygglov för att ändra fasaden med väggmålning.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv