Stor mässa planeras på Kungsmarksskolan

Tilllväxt Munkedal 2015 arrangeras den 25 april

2015-02-18 Tillväxt Munkedal 2015 är temat vid en stor företagsmässa i Kungsmarksskolan i Munkedal lördagen den 25 april.

Mässan är ett initiativ från Munkedals kommun och Företagarna i Munkedal och att merparten av kommunens små, medelstora och stora företag medverkar. Redan har många anmält sitt intresse för mässan.
Skapa en mötesplats
– Syftet ät att skapa en mötesplats mellan företagen i kommunen för att knyta nya kontakter. Men också mellan kommunen och företagen i syfte att skapa en god dialog, säger Jan-Erik Larsson, näringslivsutvecklare i Munkedals kommun och Per Wretlund, ordförande Företagarnas lokalavdelning i Munkedal.
Tillväxt Munkedal 2015 blir  en mötesplats för utvecklad dialog mellan företagare, arbetsgivare, politiker, tjänstemän, kommunens verksamheter, skolungdomar, utbildningsanordnare, övriga organisationer och allmänheten.
Under dagen kommer de prestigefyllda priserna för ”Årets företagare” och ”Årets nyföretagare” att delas ut.
Aktiviteter och föredrag
Dagen kommer att erbjuda olika aktiviteter och föredrag som bland annat handlar om hur man når ett gott företagsklimat, betydelsen av god kommersiell- och offentlig service för boende, företag och besökare samt framtidens kompetensbehov i företagen. Lärlingsutbildning, som är en möjlighet för både företag och ungdom, presenteras också.
– Företagsmässan är öppen för allmänheten och gratis för besökare, säger Jan-Erik Larsson och Per Wretlund.

Publicerad:
Nyhetsarkiv