Stökigt i helgen – man misshandlad av stort gäng

2018-03-19 En man i 20-årsåldern har polisanmält att han blivit misshandlad av ett stort gäng på Badhusberget någon gång mellan två och tre på natten mot söndagen.

Mannen uppger att han blev slagen i ansiktet och i magen. Men han har inte behövt uppsöka sjukhus. Enligt mannen var det ett stort gäng på ett tiotal personer som färdades i tre bilar. Han kan dock inte ge något närmare signalement på gärningsmännen.

Även i Munkedal och Sotenäs har det skett misshandelsfall under den gångna helgen. Vid 18.30-tiden på lördagskvällen polisanmälde en Munkedalsbo att han blivit utsatt för hemfridsbrott, misshandel och olaga hot. Enligt anmälan har han blivit utsläpad från sin bostad och misshandlad.

Sedan ska han ha blivit transporterad i en bil och blivit dumpad utanför en livsmedelsaffär. Mannen klagade på smärta i revbenen, men har inte behövt uppsöka sjukhus för vård. I grannkommunen Sotenäs har en man polisanmält att han blivit misshandlad av en granne sent i lördags kväll. Mannen blev lindrigt skadad och har inte behövt uppsöka sjukhus för vård.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv