Papperskoncernen Arctic Paper, med fabrik i Munkedal, redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet. Vinsten ökade med 16 procen till 197 miljoner kronor, vilket är det näst bästa i koncernens historia En starkt bidragande orsak är de rekordhöga massapriserna. Foto: Arctic Paper

Starkt resultat för Arctic Paper med fortsatt höga massapriser

2018-11-12 Papperskoncernen Arctic Paper, med fabrik i Munkedal, redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet.
Vinsten ökade med 16 procent till 197 miljoner kronor, vilket är det näst bästa i koncernens historia En starkt bidragande orsak är de rekordhöga massapriserna.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667083
Annons
Nyhetsarkiv