Stångehuvuds fyrhus framröstat som ett av sju underverk i Västra Götaland

2019-09-25 Fyrhuset på Stångehuvud i Lysekil är ett av Västra Götalands sju underverk. Det stod klart efter att Västarvet anordnat en omröstning.
På måndagen besökte representanter för Västarvet Lysekil för att dela ut diplom till Carl och Calla Curmans stiftelse, som äger det lilla fyrhuset längst ut på klipporna i Stångehuvuds naturreservat.

För den som redan är prenumerant, tryck HÄR

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv