Foto: Peter Lundberg

Spelarna lyriska efter padelfesten i Fiskebäckskil

2021-07-23 Under torsdagen avslutades Nintendo Invitational i Fiskebäckskil. Premiäråret för padeltävlingen har blivit en succé med spännande matcher, fullsatta läktare och minst sagt glada spelare.
– Spelarna har varit helt lyriska och vill komma tillbaka allihop, säger arrangören Joakim Eriksson.

I strålande sol i dagarna tre har Sveriges padelelit, tillsammans med utländska stjärnor, gjort upp på padelbanorna i Fiskebäckskil. Under torsdagens finalspel vann spanjorerna Cayetano Rocafort och José Carlos Gaspar Campos över argentinaren Godo Diaz och svenske Simon Vasquez med 7-5, 1-6, 6-7. I damfinalen segrade Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani över Antonette Andersson och Marta Guallart.
– Vi började bra i första set, sen i andra kom vi av oss och tappade spelet lite. Inför tredje så sa vi att vi skulle ta tag i det, och vi lyckades komma upp i bra nivå och ta hem det. Det känns hur bra som helst, säger Sofia Arvidsson, som också passar på att hylla både Fiskebäckskil och evenemanget.
– Det är härlig inramning här, vi har trivts så bra. Det är första gången i Fiskebäckskil och det har varit helt fenomenalt bra.

Efter tävlingen är det nöjda arrangörer som summerar premiärupplagan av padeltävlingen.
– Det känns verkligen som en supersuccé. Vädret har varit kanon och vi har haft fullsatt både onsdag och torsdag med 600 åskådare på läktarna, säger Joakim Eriksson, som tillsammans med Jan Jonsson och Reine Patriksson ligger bakom tävlingen.
– Spelarna har varit lyriska och sagt att det var den bästa padeltävling som varit i Sverige. De vill komma tillbaka, och vi har bestämt att vi kommer att köra nästa år igen.

Sofia Arvidsson & Co öser beröm över Nintendo Fiskebäckskil Invitational – se filmad intervju med spelarna. Bakom kameran står Peter Lundberg.

Nintendo Fiskebäckskil Invitational

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv