Spännande aktiviteter och spontanidrott för ungdomar

2018-09-09 Blir det inga aktiviteter för barn och ungdomar i höst? Fritidsgården i Lysekil står fortfarande under renovering, efter en omfattande vattenläcka i lokalen.
Självklart! Klart som korvspad att det händer saker i Lysekil, det kommer att bli en kanonhöst med massor av spännande aktiviteter och spontanidrott på vissa tider.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv