Sotenäs vill införa tiggeriförbud

Kommunalråden i Lysekil och Munkedal: ”Löser inte problemen”

2018-04-06 Sotenäs säger ja till tiggeriförbud, medan Munkedal och Lysekil säger nej. Det visar en undersökning som SVT Nyheter har gjort.
– Vi är emot förbud för det löser inte problemet i grunden, man bara ökar bördan för den som är utsatt. Personligen tycker jag att förbud speglar en människosyn som jag inte delar, säger Åsa Karlsson (S), kommunalråd i Munkedal.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv