Årets Mångfaldsdag har som huvudinslag en föreställningav Ismael Ataria – som kallar sig för ”Bokstavsängel”. Han är poet och artist som har utvecklat en helt egen stil där det litterära finrummet kommer i krock med gatan och det publikfriande. Foto: Privat

Sotenäs laddar för Mångfaldsdagen

2019-04-26 Så var det då snart dags för årets Mångfaldsdag. För åttonde året i rad arrangeras detta evenemang i Folkets Hus i Kungshamn. Det har blivit en tradition och detta är dagen då man kan komma och delta i Sotenäs manifestation för ett mångkulturellt samhälle.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv