Solcellspark byggs utanför Brastad

Susanne Malm: ”Vi påbörjar projektering i år”

2019-09-07 Förr spelades det fotboll i spännande matcher på Stångenäsvallen strax utanför Brastad. Nu ska det alstras energi på annat sätt här. LEVA i Lysekil planerar att sätta upp en solcells-park på den före detta fotbollsplanen.
– Vi påbörjar projektering redan i år och hoppas kunna ta parken i drift under första kvartalet nästa år, säger Susanne Malm, vd i LEVA i Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv