I kommunhuset Munkedal pågår just nu en ombyggnation för nytt Medborgarcentrum. Det nya Medborgarcentret kommer innehålla växelreception, bibliotek, kommunvägledning och integrationsmottagning.

Snart står det nya Medborgarcentret klart

”Ska öka servicen till invånarna i Munkedals kommun”

2016-01-21 Sedan i december har ombyggnationen med att sammanföra växelreception och bibliotek till ett nytt Medborgarcentrum i Munkedals kommunhus pågått.
Tanken är även att på ett smidigt sätt kunna erbjuda kommunvägledning och integrationsmottagning, samt miljö- och energirådgivning. I slutet av februari eller början av mars är planen att det nya Medborgarcentret ska stå klart.

Det nya Medborgarcentret i Munkedals kommunhus kommer innehålla växelreception, bibliotek, kommunvägledning och integrationsmottagning, allt bakom samma disk.

Här ska även finns något som i nuläget kallas för ”rullande stolen” med möjlighet till tidsbestämda besök. Till exempel har Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen visat intresse för att kunna ha personal här.

– Tanken är att vi också ska kunna ha utrymme för mottagning hos en del av kommunens verksamheter, förhoppningsvis till exempel för miljörådgivning och energirådgivning, säger Aya Norvell, projektledare för Medborgarcentrum i Munkedals kommun.

Utökade öppettider

Den pågående ombyggnationen omfattar området där det tidigare varit informationsdisk och ingång för bibliotek…

Jenny Andersson

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv