Vi behöver en politik som utmanar kapitalet och tar krafttag mot försämringar för arbetare och mot ökade klassklyftor, betonade Stig Berlin när han talade på kommunisternas Röd Front-möte på Kungstorget i Lysekil.

”Sluta dalta med överklassen”

Röd Front demonstrerade i Lysekil

2019-05-03 – Vi behöver en politik som utmanar kapitalet och tar krafttag mot försämringar för arbetare och mot ökade klassklyftor, betonade Stig Berlin när han talade på kommunisternas Röd Front-möte på Kungstorget i Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv