Elin Olsson och Emma Skarp går i fyran på Skaftö skola och tycker att skolgården är trist. Så de bestämde sig för att skriva ett brev till dåvarande statsministern Stefan Löfven och frågade om han kunde hjälpa dem. I tisdags svarade Löfven och det här har väckt uppmärksamhet i media. Det är inget snack om att skolgården på Skaftö skulle behöva rustas upp. På den delen av skolgården som används för att spela fotboll är hålorna så djupa att halva fotbollen försvinner ner i dem. Foto: Gabriel Berndtsson

Skrev brev till statsministern om skolgården – nu har de fått svar

2018-10-10 Emma Skarp och Elin Olsson går i fyran på Skaftö skola och tycker att skolgården är trist. Så de bestämde sig för att skriva ett brev till dåvarande statsministern Stefan Löfven och frågade om han kunde hjälpa dem. I tisdags svarade Löfven och det här har väckt uppmärksamhet i media.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv