Var gäller utbudet av varor var det en del trädgårdsprodukter: frukt, rotsaker och andra grönsaker. Foto. Britta Wingård

Skördemarknad på Tossene bygdegård

2019-09-17 Traditionsenligt har Tossene byalag anordnat skördemarknad. Det var många besökare, några handlade och några träffade bekanta och umgicks. Det serverades kaffe och hembakat bröd.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv