Skolfartyget T/S Westkust lägger inte till i Lysekil mer

Föreningen påpekar att fler skolfartyg med all säkerhet kommer att följa deras exempel

2019-09-12 Skolfartyget T/S Westkust har beslutat att inte lägga till i Lysekil mer. Anledningen är att hamnen tar, enligt föreningen, alldeles för mycket betalt och chockhöjt avgifterna.
Föreningen påpekar att fler skolfartyg och andra båtar med all säkerhet kommer att följa deras exempel då hamnavgiften som Lysekils hamn kräver är omöjliga att betala för ideella föreningar.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv