Skaftöbor går man ur huse för Gullvivan

Busslast ska närvara på socialnämndens möte

2019-08-26 Under förra veckan skapades en förfrågan på nätet om att närvara vid socialnämndens kommande möte på onsdag den 28 augusti i samband med att situationen på Gullvivan tas upp på dagordningen.
– Vi kommer inte att ge oss förrän de säger när det ska öppna Gullvivan, säger Thomas Rhodin, anhörig till 100-åriga Emma från Skaftöhemmet Gullvivan.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv