I Bryssel har Michelle gått lite småutbildningar, bland annat på Chocolate Academy vid Callebaut, som är en av de största chokladtillverkarna i världen. Foto: Gabriel Berndtsson

Sjungande matkreatör som sätter guldkant

2018-09-27 Michelle Andersson, den sjungande matkreatören, eller något i den stilen. Så kanske man kan presentera Strandflickornas nyförvärv som ska sätta guldkant på matsidan.
Det finns många idéer för framtiden och det som serveras framöver är enklare bistrorätter, men med det där lilla extra, både för öga och gom.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv