Signerat Bennemyr

Stort tack för dessa tre åren - Nu väntar nya utmaningar

2021-07-08 Efter tre år på sportredaktörposten är det dags för ett nytt kapitel i livet.

Tre år är ganska lagom att stanna på ett arbete och jag har nu kommit till min ändhållplats vad det gäller mitt nuvarande arbete.
Genom åren har ni varit många som både uppskattat och avskytt mina krönikor. Men jag hoppas ändå att de givit er något.
Det började som en enkel presentation 2018, sedan dess har jag skrivit krönikor om både högt och lågt när det kommer till idrott. Både lokalt men även nationellt och internationellt.

En krönika som ligger varmt i hjärtat
En krönika som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat är den jag skrev i november 2018, om huvudskador inom ishockeyn. Där har sporten ett enormt problem som de måste komma till bukt med och jag hoppas att vi någon gång slipper fler hjärnskakningar och huvudskador inom idrotten.
Men nu ska ni få slippa mitt dravel.
Jag väljer självmant att lämna över mina arbetsuppgifter till någon annan. Vem har jag ingen aning om men jag hoppas att det blir en bra kvinna eller man med ett gediget sportintresse och som fortsätter bevaka allt personen orkar med.
Ett 50-tal krönikor senare sitter jag här nu och ser fram emot ett nytt äventyr. Upplagan på LP växer så tidningen kommer finnas kvar ett bra tag till, det kan jag lugna alla med och det är inte anledningen till att jag väljer att lämna skutan, det är ett högst personligt beslut och inget jag kommer yttra i denna texten.

Dags att packa ihop och lämna bygget för nya erfarenheter
Men efter dessa tre år tackar jag för mig och hoppas att jag bjudit på några tänkvärda rader genom åren och jag vill även passa på att tacka alla personer jag träffat genom åren. Alla tränare, lagledare, spelare, domare och alla andra som har med idrottslivet att göra. Vem vet, våra vägar kanske möts längre fram i någon annan stad. Men för nu, tack för mig. Det har varit ett nöje att leverera texter på mer eller mindre löpande band till er.

Ta hand om er där ute!

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv